nike cortez classic leather

先FUN後友、找炮友、人肉榨汁機、骨場桑拿賽後報告
回覆文章
4resw9z9
文章: 3
註冊時間: 週一 5月 16, 2022 3:13 am

nike cortez classic leather

文章 4resw9z9 » 週一 5月 16, 2022 3:30 am

圖檔
De Nike Cortez is ontworpen door Nike mede-oprichter Bill Bowerman. witte nike schoenen Bowerman, een atletiekcoach voor de Universiteit van Oregon, wilde een hardloopschoen ontwerpen die zowel comfort als duurzaamheid bood. Na jaren van ontwerpen en experimenteren kon Bowerman in 1968 zijn imago van de Nike Cortez afmaken.

De Olympische Spelen van 1972 zouden niet zo belangrijk zijn geweest als de Nike Cortez niet voor het eerst op de grote spelen zou verschijnen. nike cortez classic leather De hardloopschoen kreeg in de jaren 70 een aanzienlijk momentum en wint nog steeds aan populariteit als klassieke schoen. Sinds de eerste release heeft de Cortez door de jaren heen enkele kleine verbeteringen in het ontwerp gezien, maar de bewondering voor de schoen is niet veranderd toen hij van het circuit naar de straat overging voor meer vrijetijdskleding.

De Nike Classic Cortez Leather is een casual sneaker met premium materiaal. schoennieuwe De overwegend witte schoen behoudt de klassieke Cortez-look, die wordt geaccentueerd met gekartelde randen rond het paneel met veters, een tegenoverliggende Swoosh met dikke buik en Nike-branding in het zwart. Aan de onderkant wordt de stijl compleet geleverd met een gegroefde witte en zwarte buitenzool.

Stranger Things x Nike-samenwerkingen gaan door met zijn derde en misschien wel meest opwindende capsule tot nu toe. Met een verbindend motief nike schoenen heren in zijn driedelige assortiment, heeft de Nike Cortez een retro-esthetiek in een gelijkenis die alleen de "Ondersteboven" zou kunnen verwelkomen. Passend genoemd als zodanig, hebben de hele buitenconstructies een webtextuur die bijna de verfoeilijke omgeving van de parallelle wereld zelf nabootst.

https://www.schoennieuwe.com/

回覆文章