nike dunk low sp syracuse

同志敗類舉報、激股嗚冤
回覆文章
hn0xho32
文章: 3
註冊時間: 週六 3月 05, 2022 2:46 am

nike dunk low sp syracuse

文章 hn0xho32 » 週六 3月 05, 2022 3:05 am

圖檔
Voordat de Dunk zijn status als streetwear-icoon en skateboard-nietje verstevigde, nike schoenen wit begon zijn reis op het hardhout van de universiteit. Het ontwerp zorgde in 1985 voor grote opschudding toen het debuteerde in een pakket op kleur afgestemde producten voor universitaire programma's.

Nu is een handvol van die dierbare teamkleuren terug om het 35-jarig jubileum van het model te herdenken. Deze editie combineert een bovenwerk nike dunk low sp syracuse van neutraal wit leer met overlays van oranje bles. Grijp deze gelikte versie van een tijdloos silhouet om een ​​stukje schoenengeschiedenis te claimen.

Nike en Jordan Brand hebben in de loop van 2020 de Verboden Stad van Bejing begroet met Air Jordan 7's en Air Jordan 35's, en nu is de nieuwste Swoosh-stijl om de 600e verjaardag van de voltooiing van het paleis blazersnieuw te vieren de Dunk Low Disrupt. Een damessneaker die een gehakte, conceptuele versie is van de Dunk Low, de Disrupt wordt hier gebruikt als een eerbetoon aan alles, van de stenen trappen van het paleis tot de jade sculpturen.

Hoewel deze nieuwe Dunk rijk is aan details van teen tot hiel, is de meest opvallende versiering de reeks koninklijke "parels" die zich om de kraag wikkelen. Het bovenwerk heeft zacht zeeschuimgroen en luchtige blostinten heren nike schoenen met een vage gele Swoosh, maar de eerste twee hiervan zijn slechts fineren. Bij slijtage maken ze plaats voor respectievelijk rijke rode en koele jadetinten - beide geïnspireerd op hoe de sneeuw die de jadebeelden van de Verboden Stad bedekt, wegsmelt tijdens de winterzonnewende.

https://www.blazersnieuw.com/

回覆文章